Totaal VvE beheer

vve totaal beheer door vve beheer van dijk

Totaal beheer bij VvE Beheer van Dijk

Totaal beheer geeft al aan dat het beheer van de Vereniging van Eigenaren in zijn geheel door ons kan worden uitgevoerd. De oprichting van een Vereniging van Eigenaren in Nederland is verplicht. Als appartementseigenaar bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren van het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt. VvE Beheer van Dijk helpt u graag met het beheren van uw vereniging. Onder totaal beheer vallen de volgende facetten:

  • Financieel beheer: geeft zekerheid en rust en voorkomt vervelende verrassingen achteraf.
  • Administratief beheer: vormt het fundament voor het goed functioneren van elke VvE.
  • Technisch beheer: bouwkundige beheerders houden uw gebouwencomplex in optimale technische staat.
  • Vergaderingen.

Financieel beheer is mede aan het administratief beheer gekoppeld.

 

Uw specialist in totaal beheer voor uw Vereniging van Eigenaren

Het totaalpakket van VvE Beheer van Dijk is vooral interessant voor middelgrootte tot grote Verenigingen van Eigenaren. Voor kleine VvE’s adviseren wij meestal om een of meerdere van onze diensten af te nemen die voldoende zijn om de VvE goed te beheren. Daarnaast is dit voor kleinere Verenigingen van Eigenaars prijstechnisch de meest interessante vorm.

Heeft u algemene vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers door te bellen naar 0182 – 618 450. U mag altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij werken met een klein, ervaren team, waardoor wij uw VvE persoonlijk benaderen.

vve-beheer-complex-Smidse-2