Vereniging huiseigenaren

Wij helpen u met het beheer van uw Vereniging van Eigenaren

Het beheer van een Vereniging van Eigenaren in professionele handen

Bent u verantwoordelijk voor het beheer van de Vereniging van Eigenaren van uw appartementencomplex? Dan weet u waarschijnlijk zelf hoeveel werk hier bij komt kijken. Sinds het in 2008 verplicht is gesteld dat een VvE wordt opgericht, is het beheer van een dergelijke Vereniging van Eigenaren veel belangrijker geworden. Schakel direct onze hulp in. U kunt ons bereiken door te bellen met 0182 – 618 450.

Leveren van kwaliteit bij het beheer van een Vereniging van Eigenaren

Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch lid van een VvE. Doordat er nu een grotere groep leden is bestaat het beheer van een Vereniging van Eigenaren niet alleen uit een administratief en financieel aspect, maar ook technisch, juridisch en secretarieel. Om te zorgen dat uw vereniging op een correcte en professionele manier wordt beheert, kunt u de hulp van VvE Beheer van Dijk altijd inschakelen. Ons bedrijf is al jaren gespecialiseerd in het beheer van een Vereniging van Eigenaren. Dankzij onze deskundige en transparante manier van werken zorgen wij dat alle taken uitstekend voor of met u kunnen uitvoeren. Bovendien bieden wij een omvangrijk modulair dienstenpakket aan, waarmee u onze diensten op maat kunt kiezen.

Neem nu contact op

Wacht geen moment en bel meteen met 0182 – 618 450 voor meer informatie of het bespreken van de mogelijkheden. Mailen kan altijd naar info@vvebeheervandijk.nl. U kunt ook het contactformulier of offerteformulier invullen.

Meer informatie:

Vve beheer Nederland – Vereniging huiseigenaren – Vve beheer Rotterdam – Vve beheer – Vve administratie