Vve administratie

Schakel onze hulp in voor hulp met het beheer van uw VvE

 

VvE Beheer van Dijk beheert de gehele administratie van uw VvE

Het beheren van de administratie van een VvE is veel werk. Zeker omdat een Vereniging van Eigenaren sinds 2008 verplicht is, en alle appartementen eigenaren hier automatisch lid van worden. Voor het dagelijks bestuur betekent dit veel verantwoordelijkheden. Om uw Vve administratie en andere zaken in goede banen te leiden, kunt u de hulp van VvE Beheer van Dijk inschakelen. Wij zetten graag onze kennis en ervaring voor u in. Om contact met ons op te nemen belt u naar 0182 – 618 450. Wij helpen u graag verder.

 

Wij verzorgen voor u de administratie van uw VvE

Om te zorgen dat een appartementencomplex een marktconforme waarde behoudt, is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd. Dit organiseren is één van de taken van de Vereniging van Eigenaars. Hierbij helpt VvE Beheer van Dijk u dan ook graag mee. Wij helpen u bijvoorbeeld met het opstellen van een MeerjarenOnderhoudsPlan, het organiseren van een Algemene Leden Vergadering, het bijhouden van de administratie of het geven van persoonlijke begeleiding. Met de hulp van VvE Beheer van Dijk zal uw vereniging uitstekend functioneren. Naast een beheerder die uw dagelijks bestuur kan helpen nemen wij ook graag allerlei taken voor u uit handen. Hierbij blijft de VvE natuurlijk degene die de beslissingen neemt. U bent bij ons zeker van professionaliteit, kennis en transparantie. Bovendien hebben wij speciaal voor deze werkzaamheden een uitgebreid en modulair dienstenpakket ontwikkeld.

 

Wij helpen u meteen

Neem nu contact op met VvE Beheer van Dijk voor een vrijblijvende offerte. Vul hiervoor het offerteformulier in. Voor meer informatie kunt u ons mailen naar info@vvebeheervandijk.nl of bellen met 0182 – 618 450. Ook kunt u het contactformulier invullen.

 

Meer informatie:

Vve beheer NederlandVereniging huiseigenarenVve beheer RotterdamVve beheerVve administratie