Vve beheer

VvE Beheer van Dijk helpt u graag met totaal beheer

 

Wij helpen u als beheerder voor het totaal beheer van uw VvE

Bent u als bestuur op zoek naar hulp bij het besturen van uw VvE? Dan bent u bij VvE Beheer van Dijk aan het juiste adres. Ons bureau kan namelijk het totale beheer van uw vereniging uit handen nemen. Natuurlijk blijft de VvE diegene die de beslissingen maakt. Wij kunnen uw VvE door middel van totaal beheer in goede banen leiden en zelfs besparen op de kosten. Maar ons als professioneel beheerder inzetten om uw dagelijks bestuur bij te staan met advies is ook mogelijk. Neem contact met ons op door te bellen met 0182 – 618 450.

 

Als VvE beheerder zijn wij in staat de kosten van het beheer te verminderen

U kunt bij VvE Beheer van Dijk altijd terecht wanneer u wilt vertrouwen op persoonlijk beheer en transparantie. Dit zijn namelijk onze absolute voorwaarden. Het VvE totaal beheer dat wij voor u verzorgen steunt verder op onze scherpe prijs, goede service, deskundigheid en proactieve manier van werken. U mag bij ons altijd op een enthousiast en bereidwillig team rekenen dat direct voor u aan de slag gaat. Om te zorgen dat uw VvE goed functioneert, kunnen wij het totaal beheer voor u verzorgen. Wij nemen op een professionele manier uw taken uit handen. Van juridisch en administratief tot de technische, financiële en secretariële aspecten. Bovendien helpen wij u graag met het organiseren van een Algemene Leden Vergadering of het opstellen van een MeerjarenOnderhoudsPlan. Bespaar op de kosten van het beheer van uw VvE.

 

Wij helpen u direct

Neem gerust contact met ons op om te bespreken op wat voor manier wij u van dienst kunnen zijn. U doet dit door het contactformulier in te vullen, te bellen met 0182 – 618 450 of een e-mail te sturen naar info@vvebeheervandijk.nl. Om een offerte aan te vragen kunt u heel gemakkelijk het offerteformulier invullen.

 

Meer informatie:

Vve beheer Nederland – Vereniging huiseigenaren – Vve beheer Rotterdam – Vve beheer – Vve administratie